Droom komt uit!

Hallo allemaal,

Ik wil jullie graag vertellen over de dag die ik nooit meer zal vergeten. Ajax is een van mijn favoriete voetbalclubs. Iedere zondag zit ik om 19:00 voor de tv om alle voetbalwedstrijden te kunnen zien. Waar ik graag een keer naartoe wilde was naar de Amsterdam Arena.

20150626_143728Zo gezegd zo geregeld, ik ging naar de Arena. Een week voordat we gingen had ik er al super veel zin in. Ik ben samen met een medebewoner en 2 begeleiders gegaan. In de ochtend stapte we de auto in en reden naar Amsterdam. Toen we daar aan kwamen mochten we onder de Arena parkeren, dit vond ik al heel bijzonder. Vervolgens zijn we met een gids door de Amsterdam Arena gelopen. Hij vertelde over de Arena en liet ons veel zien. Het leukste van de tour vond ik dat we langs een muur liepen met allemaal oude spelers. Veel van die spelers herkende ik zoals Johan Cruijff en Sjaak Swart. Van meneer Swart ben ik een groot fan.

Tijdens de tour liepen we langs de auto’s van de spelers. Ik ben ook gek van auto’s en zag daar ineens een hele mooie Mercedes staan. Ik heb de auto even van alle kanten bekeken “wat een plaatje”. Na deze super leuke tour gingen we nog even met z’n vieren wat eten. Je gelooft het of niet, maar daar kwam ineens Sjaak Swart binnen lopen. Ik ben heel erg fan van Sjaak Swart en vroeg daarom of ik met hem op de foto mocht. Hij was heel aardig en wilde graag met mij op de foto. Dit was een droom die in vervulling ging. Ik heb een onvergetelijke dag gehad en vertel deze dag met vol enthousiasme aan iedereen.

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar