Man van 97 jaar geniet van zwemmen.

 

Susoñar werd benaderd door een betrokken dochter met de vraag: Is het mogelijk om mijn vader net als vroeger weer te kunnen laten zwemmen? Wat het bijzonder maakt is dat haar vader 97 jaar jong is. Vroeger was hij vaak te vinden in het zwembad en zou dit graag nog een keer willen ervaren.

 

Susoñar is op zoek gegaan naar een geschikt zwembad voor meneer. Omdat hij wat moeilijker ter been is was het belangrijk dat er een tilliftsysteem aanwezig was. Nadat het geschikte zwembad gevonden was, kon meneer onder begeleiding een keer gaan zwemmen. Toen hij in het zwembad zat genoot hij er zichtbaar van. Hij zwom zelfstandig rond met een brede lach op zijn gezicht. Met als resultaat dat meneer nu 1x per week gaat zwemmen.

 

Dit zijn de mooie momenten. En dat is de reden dat Susoñar bestaat!

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl