Van stage builder tot DJ thumbnail_20190531_144330

Wat een geweldige dag om deze grote kleine man zo te zien genieten. Siemeon is een stoere jongen die een passie voor dj’en heeft. Op 1 juni was het grote festival Dance Behind The Wall in Wijk bij Duurstede. Om dit festival mogelijk te maken zijn er heel wat vrijwilligers nodig. Laat het nu zijn dat Siemeon een hele harde werker is en heel graag wilde helpen.
Hij is van alle markten thuis, van het rond delen van formulieren tot het op hangen van de banners. Nadat we deze taken heel netjes en secuur hadden volbracht was er ook nog de grote verrassing. Namelijk dat hij op het podium mocht. Een groot podium met een grote DJ erop, DJ SIEMEON!
Wat geweldig om deze jongen zo te zien genieten! Een top dag met top weer en top mensen!

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl