De man die u op de foto ziet had een droom. Hij is een groot fan van de Eindhovense voetbalclub PSV. Zijn droom was om een keer naar een wedstrijd van PSV te gaan. Ik vertelde hem dat ik dit voor hem kon gaan regelen. Samen hebben we gekeken welke wedstrijden er op het programma stonden. Daar stond de wedstrijd in de Champions League tegen Atletico Madrid tussen. Hij zei heel enthousiast dat hij graag bij deze wedstrijd in het stadion aanwezig wilde zijn.20160224_203349

Voor mij was het een hele uitdaging om dit te regelen . Maar zoals jullie kunnen zien is het gelukt. Hij had de avond van zijn leven en vertelt nog steeds vol trots over zijn ervaring.

Samen met zijn begeleider zijn ze met de taxi naar Eindhoven afgereisd. Daar hebben ze een rondje gelopen om het stadion en zijn vervolgens naar de fanshop geweest. Ze zijn op tijd het stadion in gegaan zodat ze niks zouden missen van de wedstrijd. Na de wedstrijd werden zij weer opgehaald door de taxi. Er werd in de taxi vol trots vertelt over de wedstrijd.

Het was een zeer geslaagde dag. Deze ervaring blijft hem voor altijd bij.

ZORG VOOR EEN LACH!!

Susoñar