Susoñar valt in de prijzen!!

Susoñar champagne

Donderdag 7 juli was de afsluiting van het vak ondernemerschap op het ROC MN Gezondheidszorg college . Deze dag stond in het teken van jouw eigen onderneming. De dag bestond uit een ochtend programma een middag programma, en als laatst een prijsuitreiking met een borrel.

Tijdens het ochtend programma mocht je bezig zijn met je eigen onderneming, voor mij betekende dit verbeteren van susonar.nl. Rond 12 uur kregen we een uur de tijd om te lunchen en je klaar te maken voor het middagprogramma. De middag zag er als volgt uit, de eerste 3 groepjes die hun onderneming mochten presenteren waren buiten opgesteld. Daarna mochten de andere 5 groepjes zich binnen presenteren.

Ik stond met mijn onderneming “Susoñar” buiten te presenteren. Voor de bewonderaars van Susoñar had ik een worstje gesneden en champagne klaar gezet. Terwijl zij aan het genieten waren vertelde ik vol trots over Susoñar. Er werd enthousiast gereageerd en de jury stelde nog een paar vragen. Het verhaal was duidelijk en iedereen weet nu wat Susoñar is en doet.

Aan het eind van de dag was er een prijsuitreiking. Wat je kon winnen? Een mooie roos en een mooi bedrag om te investeren in je bedrijf. De winnaar van deze prijs werd bepaald door de jury. Zo ook was er een publieksprijs die gewonnen kon worden. De  publieksprijs werd bepaald door alle aanwezigen.

De publieksprijs werd gewonnen door Susoñar daar was ik erg blij mee. Vervolgens mocht Susoñar nog een keer het podium op om de volgende prijs op te halen. De prijs? Een cheque van maar liefst 1500 euro om te investeren in Susoñar. Hier zijn wij enorm blij mee omdat wij met dit bedrag Susoñar kan verbeteren, en dat is wat wij willen!

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar