Berichten

Dagje Dolfinarium op een snikhete dag.

maandag 24 juni ben ik samen met Jerom naar Harderwijk gereden. Met een bepakte rugzak vol drinken kwamen we aan bij de 20190624_142852ingang van het dolfinarium. Lopend door het park waren we heel stiekem jaloers op de dieren, die lekker in het water lagen. Maar vol enthousiasme hebben we genoten van de dolfijnen, zeehonden, de grote walrussen en nog veel meer dieren. En wat een mooie shows gaven ze weg. Klappend en roepend zat Jerom op de tribune. Als een echte dolfijnentrainer ging hij naar huis. Het was een geslaagde dag.

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl

 

——————————————————————————————————————————————————–

Van stage builder tot DJ  thumbnail_20190531_144330

Wat een geweldige dag om deze grote kleine man zo te zien genieten. Siemeon is een stoere jongen die een passie voor dj’en heeft. Op 1 juni was het grote festival Dance Behind The Wall in Wijk bij Duurstede. Om dit festival mogelijk te maken zijn er heel wat vrijwilligers nodig. Laat het nu zijn dat Siemeon een hele harde werker is en heel graag wilde helpen.
Hij is van alle markten thuis, van het rond delen van formulieren tot het op hangen van de banners. Nadat we deze taken heel netjes en secuur hadden volbracht was er ook nog de grote verrassing. Namelijk dat hij op het podium mocht. Een groot podium met een grote DJ erop, DJ SIEMEON!
Wat geweldig om deze jongen zo te zien genieten! Een top dag met top weer en top mensen!

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl


 

Genieten tijdens een mooie frisse dag !!!zoo1

Op een frisse rustige zondag zijn we afgereisd naar Ouwehands Dierenpark Rhenen om daar een zeer gezellige dag tegemoet te gaan. Het was wat fris maar met de juiste kleding hebben we ongestoord kunnen genieten van alle dieren inclusief de panda’s. Met een plattegrond en de mooie foto’s is hij super enthousiast over deze top dag.

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl


Een mooi nieuw project!!ah jeugdzorg

Sommige mensen hebben even wat extra begeleiding nodig om toch te kunnen functioneren en mee te doen in de maatschappij. 3 weken geleden zijn we begonnen met een introductie/inwerk avond bij de Albert Heijn. Tijdens dit wekelijkse project begeleid ik drie jongens van 15 jaar oud die hun eerste baantje hebben gekregen. Ze verdienen deze kans en verdienen dus net als de meeste kinderen van hun leeftijd er een leuk zakcentje mee.

Het is geweldig om de jongens stappen te zien maken en hun werk heel zorgvuldig uit te zien voeren. En top dat de jongens de kans krijgen. Hier zie je hoe je met een klein beetje hulp toch heel ver kan komen.

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

✉️ info@susonar.nl
0611500151
www.susonar.nl

——————————————————————————————————————————————————–

Marco naar Ajax 

  Een onvergetelijke dag!

 

Het is 2016 wanneer Marco een prijs wint via Susoñar, hij mocht zelf kiezen wat hij graag zou willen.

Zijn wens was om een keer een Ajax wedstrijd bij te wonen in de Johan Cruijff ArenA.

26 november 2017 was het eindelijk zo ver, Marco ging naar Ajax, Ajax – Roda JC om precies te zijn.

Marco was helemaal voorbereid want 2 dagen daarvoor kreeg hij van de organisatie de kaarten overhandigd en een gloednieuw Ajax thuis-tenue met zijn naam en rugnummer er op!IMG-20171126-WA0013

Hij was er ontzettend blij mee en trots als een pauw ging hij in zijn nieuwe Ajax outfit naar de wedstrijd.

’s Ochtends werden we opgehaald door de organisatie gereserveerde taxi en deze bracht ons bijna tot de voordeur van de JC ArenA.

Toen we aankwamen in Amsterdam moesten we eerst maar op zoek naar de juiste toegangspoort, wij moesten ‘M’ hebben, deze was snel gevonden.

Eenmaal binnen waren onze zitplaatsen ook snel gevonden en omdat we ruim op tijd waren besloten we maar eerst een broodje warme worst en koffie te halen, Dit hadden we wel verdiend op deze ijskoude dag.

Terug naar onze plekken, de warming-up van beidde elftallen waren net begonnen en ook dat wilde Marco voor geen goud missen.

We zaten vlakbij het doel ter hoogte van de cornervlag, dus goed zicht.

 

12:30, de wedstrijd begon, Marco als volwaardig supporter begon aan te moedigen en te zingen voor Ajax.

Eerste helft speelde Ajax niet goed, leken bijna met achterstand de rust in te gaan.

Gelukkig paar seconden voor rust maakte Ajax de gelijkmaker.

2e helft, waarbij Ajax moest scoren in het doel voor onze neus, maakte Ajax het meer dan waar.

Alle doelpunten waren vlak voor ons en Marco kon gelukkig 5 x juichen tijdens de wedstrijd.

Grote glimlach en veel ‘high fives’!

Vervolgens klonk daar het laatste fluitsignaal. Wat een vreugde, wat een wedstrijd!

 

Samen terug naar de plek waar we zouden worden opgehaald door de taxi, helaas was er bij de centrale / chauffeur iets fout gegaan waardoor er geen taxi kwam.IMG-20171126-WA0014

Na een telefoontje was de wachttijd meer dan een uur. We hebben maar besloten ommet de trein terug te gaan.

 

Een fantastische dag waar Marco nu nog over praat!!!

 

Dank jullie wel, Susoñar!

 

Groetjes Marco en Sergei

———————————————————————————————————————

Man van 97 jaar geniet van zwemmen.

 

Susoñar werd benaderd door een betrokken dochter met de vraag: Is het mogelijk om mijn vader net als vroeger weer te kunnen laten zwemmen? Wat het bijzonder maakt is dat haar vader 97 jaar jong is. Vroeger was hij vaak te vinden in het zwembad en zou dit graag nog een keer willen ervaren.

 

Susoñar is op zoek gegaan naar een geschikt zwembad voor meneer. Omdat hij wat moeilijker ter been is was het belangrijk dat er een tilliftsysteem aanwezig was. Nadat het geschikte zwembad gevonden was, kon meneer onder begeleiding een keer gaan zwemmen. Toen hij in het zwembad zat genoot hij er zichtbaar van. Hij zwom zelfstandig rond met een brede lach op zijn gezicht. Met als resultaat dat meneer nu 1x per week gaat zwemmen.

 

Dit zijn de mooie momenten. En dat is de reden dat Susoñar bestaat!

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

 

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl

20160718_094408  20160728_110029

 

————————————————————————————

🏆 WINNAAR! 🏆

Marco heeft een uitje gewonnen t.w.v. €300,- en gaat daarmee naar Ajax! ⚽️ Gefeliciteerd!!

We wensen je veel plezier bij de wedstrijd!

De tickets en taxi enz. worden geregeld door Sunoñar! 

Wil jij ook naar een voetbal wedstrijd? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Blindentribune, rolstoelplekken etc.
Wij kunnen dit voor je regelen! Mail of bel ons voor meer informatie! ✉️

✉️ info@susonar.nl
📞 0611500151
🖥www.susonar.nl

Winactie Maart

—————————————————————————————
WIN een dagje uit !!!winactie-facebookpost
 
Ken jij iemand met een beperking, waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient om een dagje te genieten? Sta op en maak kans om diegene de dag van hem of haar leven te bezorgen. Met deze actie maak je kans op een gratis dagje uit op maat.
Stuur een mail naar info@susonar.nl. Schijf hierin waarom hij of zij het verdient, om er een dagje op uit te gaan.
Voor meer informatie neem contact op via info@susonar.nl.
 
ZORG VOOR EEN LACH !!!
 
Susoñar

Dagje uitwaaien

Zondag 2 oktober een typische herfstdag. 

Een dag voorzien van alle weersomstandigheden, van regen met wind tot een regenboog met zonnestralen. 

 20160801_180152

Susoñar kreeg het verzoek een uitstapje te organiseren voor een zorg cliënt, moeilijk ter been, die graag eens naar het strand wilde. Deze uitdaging heeft Susoñar met beide handen aangepakt. Juiste planning, zorg en ervaring resulteerde in een geslaagde dag. Onderstaand leest u in het kort over het uitje:  Van Doorn Naar Noordwijk aan zee. 

Verslag begeleider  “Tim Hoogduin”. In de ochtend zijn wij richting Noordwijk vertrokken en bij aankomst genoten wij van een kop koffie in het strandpaviljoen. 

Opvolgend ben ik samen met cliënt over het strand gaan wandelen. 

Susoñar had vooraf geregeld dat er een strandrolstoel (zie foto) klaar stond bij het restaurant. Na de wandeling hebben wij samen nog lekker wat  gegeten en gepraat. En vervolgens een hapje gegeten. 

Na het eten zijn wij weer richting Doorn gereden. 

Onze dag kon niet meer stuk “Tim Hoogduin “

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar


Droom komt uit!

Hallo allemaal,

Ik wil jullie graag vertellen over de dag die ik nooit meer zal vergeten. Ajax is een van mijn favoriete voetbalclubs. Iedere zondag zit ik om 19:00 voor de tv om alle voetbalwedstrijden te kunnen zien. Waar ik graag een keer naartoe wilde was naar de Amsterdam Arena.

20150626_143728Zo gezegd zo geregeld, ik ging naar de Arena. Een week voordat we gingen had ik er al super veel zin in. Ik ben samen met een medebewoner en 2 begeleiders gegaan. In de ochtend stapte we de auto in en reden naar Amsterdam. Toen we daar aan kwamen mochten we onder de Arena parkeren, dit vond ik al heel bijzonder. Vervolgens zijn we met een gids door de Amsterdam Arena gelopen. Hij vertelde over de Arena en liet ons veel zien. Het leukste van de tour vond ik dat we langs een muur liepen met allemaal oude spelers. Veel van die spelers herkende ik zoals Johan Cruijff en Sjaak Swart. Van meneer Swart ben ik een groot fan.

Tijdens de tour liepen we langs de auto’s van de spelers. Ik ben ook gek van auto’s en zag daar ineens een hele mooie Mercedes staan. Ik heb de auto even van alle kanten bekeken “wat een plaatje”. Na deze super leuke tour gingen we nog even met z’n vieren wat eten. Je gelooft het of niet, maar daar kwam ineens Sjaak Swart binnen lopen. Ik ben heel erg fan van Sjaak Swart en vroeg daarom of ik met hem op de foto mocht. Hij was heel aardig en wilde graag met mij op de foto. Dit was een droom die in vervulling ging. Ik heb een onvergetelijke dag gehad en vertel deze dag met vol enthousiasme aan iedereen.

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

 


 

Susoñar valt in de prijzen!!

Susoñar champagne

Donderdag 7 juli was de afsluiting van het vak ondernemerschap op het ROC MN Gezondheidszorg college . Deze dag stond in het teken van jouw eigen onderneming. De dag bestond uit een ochtend programma een middag programma, en als laatst een prijsuitreiking met een borrel.

Tijdens het ochtend programma mocht je bezig zijn met je eigen onderneming, voor mij betekende dit verbeteren van susonar.nl. Rond 12 uur kregen we een uur de tijd om te lunchen en je klaar te maken voor het middagprogramma. De middag zag er als volgt uit, de eerste 3 groepjes die hun onderneming mochten presenteren waren buiten opgesteld. Daarna mochten de andere 5 groepjes zich binnen presenteren.

Ik stond met mijn onderneming “Susoñar” buiten te presenteren. Voor de bewonderaars van Susoñar had ik een worstje gesneden en champagne klaar gezet. Terwijl zij aan het genieten waren vertelde ik vol trots over Susoñar. Er werd enthousiast gereageerd en de jury stelde nog een paar vragen. Het verhaal was duidelijk en iedereen weet nu wat Susoñar is en doet.

Aan het eind van de dag was er een prijsuitreiking. Wat je kon winnen? Een mooie roos en een mooi bedrag om te investeren in je bedrijf. De winnaar van deze prijs werd bepaald door de jury. Zo ook was er een publieksprijs die gewonnen kon worden. De  publieksprijs werd bepaald door alle aanwezigen.

De publieksprijs werd gewonnen door Susoñar daar was ik erg blij mee. Vervolgens mocht Susoñar nog een keer het podium op om de volgende prijs op te halen. De prijs? Een cheque van maar liefst 1500 euro om te investeren in Susoñar. Hier ben ik enorm blij mee omdat ik met dit bedrag Susoñar kan verbeteren. , en dat is wat ik wil!

 

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar

 

 


 

Opstap naar PSV

De man die u op de foto ziet had een droom. Hij is een groot fan van de Eindhovense voetbalclub PSV. Zijn droom was om een keer naar een wedstrijd van PSV te gaan. Ik vertelde hem dat ik dit voor hem kon gaan regelen. Samen hebben we gekeken welke wedstrijden er op het programma stonden. Daar stond de wedstrijd in de Champions League tegen Atletico Madrid tussen. Hij zei heel enthousiast dat hij graag bij deze wedstrijd in het stadion aanwezig wilde zijn.20160224_203349

Voor mij was het een hele uitdaging om dit te regelen . Maar zoals jullie kunnen zien is het gelukt. Hij had de avond van zijn leven en vertelt nog steeds vol trots over zijn ervaring.

Samen met zijn begeleider zijn ze met de taxi naar Eindhoven afgereisd. Daar hebben ze een rondje gelopen om het stadion en zijn vervolgens naar de fanshop geweest. Ze zijn op tijd het stadion in gegaan zodat ze niks zouden missen van de wedstrijd. Na de wedstrijd werden zij weer opgehaald door de taxi. Er werd in de taxi vol trots vertelt over de wedstrijd.

Het was een zeer geslaagde dag. Deze ervaring blijft hem voor altijd bij.

ZORG VOOR EEN LACH!!

Susoñar

 


 

Website 

Hallo Allemaal,

Bij deze willen wij jullie met trots laten weten dat  Susoñar een eigen website heeft. Op de website vind je wat Susoñar is en wat wij u te bieden hebben. Zo hopen wij dat we onze mooie ervaringen aan u kunnen laten zien, door middel van berichten en/of foto’s. Ook is het makkelijk met ons in contact te komen via het kopje Contact.logo begin site

Wij hopen dat wij u goed en prettig van dienst kunnen zijn.

ZORG VOOR EEN LACH !!!

Susoñar